Speeldag 7: BVC De Flandriens 7 - Vissershoveke 0

Gevaarlijk matske voor de zwarte mannen tegen de Vis, laatste in de stand met 0 punten. Jawel 0 punten. Positieve selectieproblemen voor deze belangrijke mats, met een overtal aan beschikbare spelers.Beter zo dan anders.

Vlug naar de mats, want reporter 18 moet de laatste weken zijn notitieboekske gebruiken om alles bij te houden. De Flandriens begonnen goed aan de wedstrijd. Het eerste kwartier leverde veel balbezit op en 2 goals. Eerst was Ruby goed gevolgd op een schot dat door de keeper werd gelost. Nog geen minuut later was het al 2-0 met de eerste van de middag voor Dieumerci. Dan verwaterde het spel wat van de zwarte mannen. Niet dat de Vis echt gevaar creëerde. Lange ballen, inworpen tot in de carré en enkele schoten naast of ver over, daar bleef het bij.  Ruststand 2-0.

Tweede helft met 3 superwissels: Net afgetrapt. Bal buiten. Eerste balcontact voor Diere (ingooi), Rossi komt met zijn eerste balcontact de bal door, er volgt een voorzet en Peter scoort met zijn eerste balcontact de 3-0. Hoeveel poten heeft een konijn. De coach weet het.

De Flandriens liepen verder uit met een zuivere hattrick voor Peter met nog 2 goals na twee mooie aanvallen (een doorsteekbal en de 3de goal na een combinatie in één tijd). Mats gespeeld natuurlijk. 

Tijd voor Dieumerci om de coach een beetje nerveus te maken (hij zegt dat hij 15 goals zal maken dit seizoen en koppelde daar een weddenschap aan met de coach). En dus werd het 6-0 via Dieumerci na alweer een prachtige aanval. De laatste van de middag was de mooiste: Dieumerci trok met een borstcontrole de bal over zijn mandekker en hij scoorde in één tijd de 7-0. S C H I T T E R E N D.

Goe bezig gasten.

De supporters krijgen de laatste weken waar voor hun geld.

Mooi voetbal, veel goals, goeie sfeer in de ploeg…

VIVAT FLANDRIENS.

Nieuws:

1/ Risicomats en dus was adjudant Cruchot voor de eerste keer van ‘t seizoen van de Partij. Zoals altijd alles onder controle natuurlijk.

2/ We mogen zo stilaan beginnen spreken van een reeks. Mc Hammer Mats doet dat al na één gewonnen mats, maar na 3 x winst en een gemiddelde van 7 goals per mats mogen we toch zeggen dat we niet slecht bezig zijn. 

3/ 31/10/2015 etentje in den Chips. Spelers, spelersvrouwen, lieven, supporters,…

    Iedereen welkom. Inschrijven kan via Rossi xavier.rosseeuw@skynet.be

    Zo snel mogelijk het aantal personen doormailen + of je vlees of scampi’s wil.

4/ Volgende week, een verre verplaatsing naar Oeselgem

 

            OM 14.30 UUR Mercury FC Oeselgem - BVC

Seizoen: 
2015-2016

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.