Speeldag 6: BVC De Flandriens 8 - Telstar Nazareth 1

De openingszin van de coach kon tellen. Alleen, geen enkele speler verstond het.  Maar als we iedere week zo ’n resultaat halen,  zal de coach wel gelijk hebben zeker.

Het begin van de mats deed niet direct vermoeden dat er weer een doelpuntenkermis zat aan te komen. In de eerste 10 minuten deden de bezoekers goed mee en de eerste kans was zelfs voor hen.  Ook Moses kreeg een goeie kans, maar liep niet alleen de doelman, maar ook de achterlijn voorbij en weg kans. Maar, na een kwartier begonnen de zwarte mannen eraan: een schot werd door de keeper van Nazareth gelost.  Rossi was goed gevolgd en kon simpel binnenleggen. Er was nog maar net terug afgetrapt toen Rossi door de verdediging werd gestuurd en de 2-0 scoorde.  De derde was een pareltje: Dieumerci kapte zich mooi vrij en schoot dan een raket af In de verste winkelhaak. Amai. 3 goals in nog geen 10 min. De bezoekers lieten het nu helemaal hangen en de Flandriens konden verder uitlopen na een penalty omgezet door Ruby. Ruby deed er nog eentje bij na een mooie actie van de Kleinen. En de Kleinen scoorde zelf nog de 6-0 voor de rust. Mats gespeeld natuurlijk.

Tegen de richtlijnen van de coach in begonnen de Flandriens slap aan de 2de helft, met een vlugge tegengoal als gevolg. De zwarte mannen konden zich niet direct herpakken en Telstar voetbalde nu veel meer op onze helft dan nodig. Het duurde bijna een half uur voor de koffiepauze van de Flandriens voorbij was. Dieumerci werd omvergelopen maar kreeg geen penalty: voor ne keer dat hij nu eens wel viel. Toch konden we de score nog wat uitdiepen. Eerst scoorde Dieumerci zijn tweede van de middag, maar het laatste woord was voor Wallygola. Op een vrije trap van Rossie die de twee doelpalen raakte, stond Wallygola weer eens op de goeie plaats en hij tikte de 8-1 eindstand binnen.

Ruime zege van de Flandriens die ons weer wat doet stijgen in het klassement.

Met 9 op 18 en een 8ste plaats zijn we goed mee met den hoop.

 

1/ Uitnodiging: Met DJ Kestified (zoon van Bart Kesteloot - Flandrien), vanaf 23u...

 

     Be there !

2/ Noteer ook maar in jullie agenda: 31/10/2015 etentje. Details volgen later.

3/ Volgende week, alweer een thuismats

 

            OM 14.30 UUR IN DE STADE TEGEN VISSERSHOVEKE OOSTROZEBEKE

Seizoen: 
2015-2016

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.