Speeldag 5: N'yzer Stasegem 5 - BVC De Flandriens 6

Speeldag 5 al van het seizoen 2015-2016.

Magere oogst tot nu toe voor de Flandriens met 3 op 12. Er werden dus best punten gepakt tegen N’ Yzer, 3de in de stand met 9 op 12.  Schoon weer, veel en schoon volk, maar eerst geen arbiter.  Net voor 14 u kwam er dan toch een toe, zodat we konden beginnen aan de spektakelmats.

Niet dat het er na den eersten time naar uitzag dat er 11 x zou worden gescoord. In het begin van de mats waren de Flandriens wel baas, maar zonder veel kansen. Tot de bal op de stip ging na een handsbal: Ruby scoorde van op 11 meter. Daarna nam de thuisploeg over, met enkele gevaarlijke momenten voor onze goal. Doelman Jens stond telkens op de goeie plaats. Maar even voor de rust was het toch prijs. Een schot werd in doel verlengd en 1-1. 

En zet ulder dan gereed voor het doelpuntenfestival van den 2den time.  Het begon met een prachtige actie van Ruby die Dieumerci voor doel zette: 1-2. Weer kwam N’Yzer gelijk.  Hoe weet reporter 18 niet meer, maar het stond 2-2. Dan was het weer aan Dieumerci voor de 2-3.  N’Yzer gaf niet op en scoorde weer tegen: 3-3. En toen was het de beurt aan Seetn. Eerst scoorde hij met een magistrale vrije trap van op 30 m, recht in de winkelhaak. Het volgende doelpunt was een flipperkastgoal: de keeper van N’ Yzer probeerde de bal te ontzetten, maar schoot tegen het hoofd van Seetn en de bal ging in doel: 3-5. Met nog 10 minuten te spelen dacht iedereen dat het binnen was voor de zwarte mannen. Fout gedacht…

Want één van de spitsen van de thuisploeg liep een man of 4 voorbij en scoorde in de korte hoek naast Ruby, die intussen de gekwetste Jens had vervangen in doel. N’ Yzer geloofde er weer en wat niemand nog voor mogelijk hield gebeurde toch: 2 minuten later was het 5-5. Miljaarde, het zo weggeven. Gelukkig had Seetn zijn dagje en vlak voor tijd scoorde hij zijn derde van de middag.

Einduitslag 5-6: schitterend natuurlijk om zo’n mats winnend te kunnen afsluiten.

Frustrerend voor N’Yzer, maar dat maakte ons rekening niet.

Drie belangrijke punten die ons enkele plaatsen doen opschuiven in de stand.

 

1/ Wie werd daar aan de zijlijn gespot? Een legioen van ex-spelers: VDB die met zijn stalen ros en een heupprothese vanuit het Oosten was afgezakt, Jo’tje de hyena, Mr. V(erhamme) met een pintje in elke hand, Paretski, Broekalisasi,…Tof gasten. Nog doen.

2/ NOG NIET IEDEREEN HEEFT ZIJN LIDGELD BETAALD.

     65,00 EUR op de rekening 068-2402515-46

     LIDGELD NIET BETAALD = NIET VERZEKERD.

 

3/ Volgende week, thuismats

            OM 14.30 UUR IN DE STADE TEGEN TELSTAR NAZARETH

Seizoen: 
2015-2016

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.