Speeldag 5: BVC De Flandriens 4 - Pallieters Izegem 1

Na een cyberaanval op de huis-PC was reporter 18 de afgelopen dagen technisch werkloos, maar hier dan toch het verslag van de mats tegen de Pallieters.

De start was moeilijk voor de Flandriens.  De moaten van Filip Kowlier speelden vorig seizoen nog in eerste en in vergelijking met enkele jaren geleden heeft de ploeg van Izegem ook een verjongingskuur ondergaan.  We moesten het balbezit aan de tegenstander laten en het veldoverwicht leidde ook tot enkele kansen, die niet werden afgemaakt.  Wat een verschil met onze man in vorm, Rossi. Eén kans en doelpunt: 1-0.

Meteen daarna stond het alweer gelijk, toen een voorzet van de flank werd binnengekopt.  Zelfde spelbeeld na de gelijkmaker: de bezoekers waren baas, maar weer Rossi bracht ons op voorsprong: 2-1.  Deze keer kwamen de Pallieters niet meer terug, zodat de zwarte mannen met een gevleide voorsprong gingen rusten.

In het begin van de tweede helft kregen we meteen twee hele grote kansen op de 3-1, maar Rossi kan toch nog missen en MC Hammer Mats kon uit de draai ook niet scoren.  De Pallieters hadden veel energie verbruikt in de eerste helft en waren nu veel minder gevaarlijk.  Een ouderwetse scrimmage voor doel van Mr. V(erhamme) was zowat het enige bangelijke moment voor de thuissupporters.

Aan de overkant trapte Broekalisasi een vrije trap mooi binnen: 3-1. JB had de mats al op het halfuur definitief kunnen beslissen, maar zijn schot ging in het zijnet. Zijn kozijn, Rossi dus, deed er wel nog een doelpuntje bij: 4-1. In de laatste minuten deed Broekalisasi nog een gooi naar de ‘Sjampanje van het weekend’, maar zijn trap van achter het steunbeen (van buiten de caré) werd door de bezoekende doelman uit de winkelhaak gehaald.

Weer een overwinning erbij: nu al vijf op een rij.

Media:

1/ 15 op 15.  Benieuwd naar de eerste tweet van de coach.

2/ Merci aan Kristel en Jelle, uitbaters van de bar,

3/ NIEUW BIJ DE THUISMATSEN:  ‘DE SJAMPANJE VAN HET WEEKEND’,

    Reporter 18 geeft bij elke thuismats een fles cava aan ‘de Flandrien van het weekend’. Het moet en zal niet altijd een speler zijn, maar met zijn 3 doelpun-ten was Rossi wel het eerste prijsbeest.  Proficiat.

4/ Enkele belangrijke datums:

    30/10/2013: Etentje in ’t Vierspit. Een kiekske of rebben. Inschrijven bij en betalen aan captain Stoffel. ZO RAP MOGELIJK.

 

    10/05/2014: TIEN JAAR FLANDRIENS

 

    Nog vast te leggen: Vintendag, pintendag.

 

5/ Volgende week:

Seizoen: 
2014-2015

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.