Speeldag 5: Flandriens 0 - 'T Leeuwke Wevelgem 3

Tweede opeenvolgende thuismats voor de zwarte mannen en dit keer kwamen de Leeuwen uit Wevelgem op bezoek. Aangezien de start nog niet echt succesvol was geweest, kon er maar beter eens gewonnen worden. Maar ook voor de leeuwen werd het zo stilaan tijd om in gang te schieten... 2 maal forfait moeten geven en 2 fikse nederlagen waren hun deel. Helaas voor de Flandriens waren ze  net nu met een volledige delegatie naar de Stade afgezakt…

Met een alweer  fel gewijzigd elftal konden de Flandriens aanvankelijk moeilijk stand houden. De Leeuwen drukten de  Flandriens terug op hun eigen helft, maar gelukkig stond Mr V. pal, zoals de afgelopen weken al meermaals het geval was. Daarna werd het evenwicht hersteld en kreeg hun doelman bovendien een rode kaart nadat hij de arbiter had uitgelegd wat hij na de mats allemaal met hem van plan was… Maar ook dit hielp de Flandriens niet vooruit. Net voor rust kwamen de Leeuwen dan ook op voorsprong  na een knappe goal.

Ook de 2de helft zou niet veel beterschap vertonen. Eerst misten ze nog een penalty, maar kort daarna werd het toch 0-2 na alweer een knap doelpunt. De Flandriens probeerden nog wel, maar al duurde deze wedstrijd  180 minuten, dan nog zou het die dag niet lukken. Op een van de vele counters werd het bovendien nog 0-3. Gelukkig bleef het voorts rustig want de mentaliteit van de leeuwen was van een ander kaliber dan die van de Flandriens. Leeuwen zijn zo ons ding niet.

 

En verder:

- The Knife kreeg  menig jaloerse reacties  van zijn ploeggenoten op zijn retro outfit! Peromi is still alive!

- PD uit L zette zichzelf 90 minuten in de ploeg! Was’t van teveel of te weinig de avond voordien…?

- Volgende week naar Vissershoveke. Iedereen plaats maken in zijn koffer zodat eindelijk nog eens wat punten kunnen meegebracht worden!!

Seizoen: 
2014-2015

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.